Solbærsild

Solbærsild
Write a review
Print
Ingredients
  1. ca. 300g marinerede sild (købte eller hjemmelavede)
  2. 1½ dl solbær
  3. 1 dl koncentreret solbærsaft
  4. 1 rødløg
  5. ½ dl rørsukker
  6. 1 tsk røde peberkorn (kan evt. udskiftes med hvide peberkorn)
  7. ½ dl lagereddike
  8. 1 laurbærblad
Instructions
  1. Snit rødløget i tynde ringe. Hæld solbær, solbærsaft, løgringe, peberkorn, lagereddike, sukker og laurbærbladet i en lille kasserolle. Lad det småsimre i 5-10 minutter og tag det af komfuret. Lad det køle af. Skær sildene i mundrette stykker og vend dem i solbærlagen. Lad det trække i 1-2 dage, inden du serverer dem.
Solbaer.dk http://www.solbaer.dk/

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *