Solbærcassis

Solbærcassis
Solbærcassis er en drink baseret på solbær og rødvin iblandet danskvand eller en kølig hvidvin. Kan anvendes til velkomstdrink til en middag eller som et hyggeglas på terrassen.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 kg. godt modne solbær
  2. 1 l. rødvin
  3. 3/4 kg. sukker pr. l. udvundet saft
  4. 1 tsk flydende konserveringsmiddel.
Instructions
  1. Skyl og rib de friske solbær, lad dem dryppe af og kom dem i en kuppelformet skål, hvor de kan mases ud med en træske. Hæld rødvinen ved og lad blandingen stå koldt og tildækket i mindst 2 døgn. Fyld så massen i en saftpose ( kan stadig købes i en isenkram) og lad den løbe af. Tilsæt sukker og kog saften akkurat op. Fjern evt. skum. Tag gryden af varmen og tilsæt konserveringsmiddel ( f. eks.atamon). Hæld på flaske og luk godt. Stilmørkt og køligt og vent mindst et år før du åbner den. Den kan drikkes ufortyndet eller blandes med kold hvidvin eller mineralvand.
Solbaer.dk http://www.solbaer.dk/

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *