“Gammeldaws” Solbærsyltetøj

"Gammeldaws" Solbærsyltetøj
Serves 2
Denne lette opskrift fører til gammeldags syltetøj på 30 min.
Write a review
Print
Cook Time
30 min
Total Time
30 min
Cook Time
30 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. 500 gr. solbær
  2. 1 + 1/4 dl. vand
  3. 450 gr. sukker.
Instructions
  1. De helt eller delvist optøede bær bringes langsomt i kog sammen med vandet. Det skal småkoge under låg i 5 min.
  2. Så tilsættes sukkeret under omrøring og det hele koges op.
  3. Derefter fjernes bærrene med en hulske og de fordeles i de to rene syltetøjsglas .
  4. Den resterende saft står og småkoger uden låg i 25 min.
  5. Saften hældes derefter over bærrene og lågene skrues til.
  6. Så er syltetøjet færdigt. Opbevares på køl.
  7. Ingen anvendelse af fortykningsmiddel og konserveringsmiddel.
Adapted from Gode råvarer
Adapted from Gode råvarer
Solbaer.dk http://www.solbaer.dk/

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *